ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

top paragogi

Η εταιρεία PAPER AXON είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας υλικών εύκαμπτης συσκευασίας στην Ελλάδα, με πελάτες πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των τροφίμων, των προϊόντων υγιεινής και άλλων εξειδικευμένων βιομηχανικών προϊόντων.

Η μακρόχρονη εμπειρία των ιδρυτών της, σε συνδυασμό με τον πλήρως ανανεωμένο τεχνολογικό της εξοπλισμό, κάνουν το όνομα της PAPER AXON σήμερα συνώνυμο με τη διαρκή πρωτοπορία, την απαράμιλλη ποιότητα, την επιχειρηματική ευελιξία και κυρίως την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των συσκευασμένων προϊόντων.

Η PAPER AXON εξειδικεύεται στις εύκαμπτες συσκευασίες τροφίμων – όπως ζυμαρικών, προϊόντων κρέατος, άλευρων και άρτου – ουδέτερου περιβάλλοντος, ψύξης και κατάψυξης, καθώς και εύκαμπτες συσκευασίες για απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και επίσης σκεύη φαγητού μίας χρήσης. Εδώ και 20 χρόνια έχει κατακτήσει την ελληνική και τη διεθνή αγορά χάρη στο μεγάλο εύρος προϊόντων και των πολλών δυνατοτήτων υψηλής ποιότητας εκτύπωσης.